Coș

Transport gratuit la comenzi de minim 300 lei!

9 Lustre LED Pentru Apartament Ce-ți Vor Înfrumuseța Viața

O dată cu venirea primăverii, ai un sentiment de reinoire ce te duce cu gândul la viață bună, căldură și lumină. Lumină în toate formele – lumină prin iubire dar, de ce nu, lumină și în apartamentul tău. Iată de ce ne-am gândit să te inspirăm oferindu-ți 9 motive de bucurie sub forma unor corpuri de iluminat cu LED numai bune de împrospătat și înnoit apartamentul.

Dintre toate tipurile de corpuri de iluminat, cele mai interesante prin formă și funcționalitate par a fi lustrele ce folosesc noua tehnologie modernă cu LED. Astăzi vom aborda un stil aparte și anume – lustre led pentru apartament menite a crea sentimentul de bunăstare și lumină chiar dacă ai un plafon mai jos.

Inălțimea standard a plafonului  în apartamentele obișnuite din București, de exemplu, e de 2,5 m. Înălțimea tavanului în noile blocuri construite după revoluție, gen complex rezidențial, e un pic mai sus, la 2,8 m. O astfel de inăltime n-ar trebui să te oprească să-ți luminezi camerele cum vrei. Totuși, va trebui să ai în vedere achiziționarea acelor lustre led ce ocupă puțin spațiu pe verticală astfel încât să ai 2 m liberi.

Exact acest tip de lustre îl vom descrie azi.  Și dacă tot a venit primăvara, îți vom face o reducere de primăvară la aceste lustre cu LED ce va fi oferită doar primilor 10 clienți ce vor cumpăra din momentul publicării acestui articol.

Folosește cuponul lustradeprimavara pentru a beneficia de reducerea de 10%.

banner reducere

Caracteristici generale lustre led pentru apartament.

Toate lustrele led din oferta de primăvară au următoarele caracteristici generale:

 • Culoare albă;
 • Design modern din oțel și acril;
 • Bandă led integrată (nu se schimbă);
 • Tensiune de alimentare 230V;
 • Prindere pe tavan în două puncte;
 • Stil-modern/contemporan;
 • Spectru larg de temperatură de culoare ( 3200K-6500K);
 • Activare din telecomandă;
 • Reglare intensitate luminoasă din telecomandă;
 • Reglare temparatura de culoare din telecomandă;
 • Domeniu de folosire-casnic/comercial;
 • Garanție 2 ani.

Vom descrie acum lustrele led pentru apartament în funcție de numărul de brațe. Aceste lustre pot avea 3,4,5,6 sau chiar 9 brațe așa încât suntem convinși că vom satisface toate gusturile.

Lustre LED pentru apartament cu 3 brațe.

Primul tip de lustre LED de apartament ce-l vom prezenta este cel cu 3 brațe. Acesta se pretează în locuri de dimensiuni mai mici, inspirând un stil modern și cald. Astfel, vei dori să ai o astfel de lustră LED în holul de la intrare. O vei instala cu ușurință, înlocuind vechiul bec cu incandescență sau vechea lustră tip de care, poate, te-ai săturat.

#1.Lustră LED 84W Dimabilă.

Această lustră are un design alb, modern și exclusivist, având cele 3 laturi ale lustrei simbolizând frunze. Se poate regla din telecomandă intensitatea luminii dar și spectrul și cromatica luminii, alegând lumina caldă, naturală sau rece.

Poți folosi cu succes această lustră led în camera copilului, birou sau bucătărie.

lustre de apartament

#2. Lustră LED Pentru Dormitor.

Tot cu un design alb și modern, acesta lustră cu LED are 3 brațe în formă de petale duble alungite integrându-se de minune în dormitor. O poți instală rapid desupra patului sau în centrul camerei oferind camerei un aspect shic și elevat.

lustre led pentru apartament

#3. Lustră Cu Leduri Si Telecomandă.

Un alt model de lustră led pentru apartament vezi în figura următoare. Cu cele 3 brațe sub formă de frunză alungită, poate fi alegerea perfectă pentru holul interior al apartamentului. Telecomanda elegantă de aceeași culoare cu lustra îți crează un plus de comfort prin activarea și reglarea luminii de oriunde din cameră.

 

lustre led pentru apartament

#4. Lustră LED 96W cu Telecomandă

Iată încă un model deosebit de lustră led cu 3 brațe ce poate fi perfect funcțională în bucătărie. Ai nevoie de destulă lumina cât să te simți confortabil preparand mâncare. Totodată, ai ocazia de a folosi acest corp de iluminat și în zona în care mănânci, luând naștere o atmosferă caldă, de familie.

Cu un design alb, la fel ca lustrele led prezentate anterior, lustra e formată din 3 brațe ce simbolizează un design geometric rafinat.

#5. Lustră LED Living Dimabilă 120W.

Aici îți prezentăm o lustră perfectă pentru living. Cu o putere de 120W și o luminozitate de 8200 lumeni, ea poate asigura destulă lumină pentru un living de apartament. Designul alb se pretează oricărei configurații de culori. Reglarea luminii în intensitate și ton din telecomandă face ca această lustră pentru apartament să fie alegerea ideală în primăvara asta.

Lustre LED pentru apartament cu 4 brațe.

Acest tip de lustre de apartament are 4 brațe, oferind o lumină mai puternică. Deci dacă încăperea din apartament e mai mare și ai nevoie de mai multă lumină, e posibil ca acest tip de lustră led să fie alegerea perfectă.

#6. Lustră LED Slim Dimabilă Cu Telecomandă.

Acesta lustră cu led, deși e mai puternică, e atât de subțire încât o poți instala în orice cameră de apartament. Cu 4 brațe și un design mai conservator, poate satisface viziunea celor ce adoră noua tehnologie dar încearcă să adopte forme convenționale.

Telecomanda din dotare asigură acces facil din orice colț al camerei. Cu o luminozitate de 14200 lumeni este o lustră de mici dimensiuni mai specială ce face față atât unui hol cât și unei săli de mese. Temperatura de culoare e variată trecând din spectrul rece în cel natural sau cald la o apăsare de buton.

lustra pentru apartament

Lustre LED de apartament cu 5 brațe.

Cu cât au mai multe brațe, cu atât lustrele cu led vor fi mai interesante din punct de vedere al designului și al utilizării. Împărțirea puterii luminii în mai multe sectoare poate prelungi viața corpului de iluminat cu led prin funcționarea mai relaxată a fiecărui sector de lumină.

Iată de ce, lustrele cu led cu 5 brațe deja ar putea fi alegerea ta cea mai bună pentru această primăvară.

#7. Lustră LED 160W Dimabilă cu Telecomandă 3 Funcții.

Având un design identic cu lustra cu led #4, această lustră are 5 brațe. Formatul original și ramificarea brațelor o recomandă pentru utilizare în living sau dormitor. Telecomanda, construită în același ton ca și lustra, are 3 funcții. Genul acesta de lustre pentru apartament este ușor de instalat și folosit. Îți va aduce multe satisfacții în anii ce vin.

 

lustre pentru apartament

 

Lustre LED de apartament cu 6 brațe.

Acest tip de lustre pentru apartament este mai mare dat fiind faptul că are 6 brațe. Se încadrează perfect pentru sufragerie sau camere mai mari.

#8. Lustră Cu Led Dimabilă. 

Este tipul de lustră led pentru apartament care se recomandă în living, bucătărie sau dormitor. Cu o luminozitate reglabilă de 8340 lumeni, are puterea de 160W satisfăcând necesarul de lumină dar având o eficiență energetică ridicată.

lustre led pentru apartament

Citește si 10 sfaturi pentru alegerea lustrei perfecte

Lustre LED de apartament cu 8 brațe.

Folosind o lustră led pentru apartament cu 9 brațe poți asigura iluminatul oricărei camere mai mari din apartament. Dacă ai bucătăria integrată cu locul unde se servește masa, lumina și confortul asigurat de această lustră îți vor accentua senzația de bine necesară zilele astea.

#9. Lustră Dimabilă LED 200W. 

Cu o luminozitate de 14000 de lumeni, această lustră se impune de la sine. Designul clar, alb, modern se va asorta cu orice tip de zugrăveală accentuînd stilul de primăvară. Chiar dacă lumina e foarte puternică, vei putea s-o reglezi comod, din telecomandă, oferindu-ți, de exemplu, confortul unei lumini calde și obscure pe înserat.

 

Au fost doar 9 lustre led din multitudinea de corpuri de iluminat ce Universul Ledurilor îl oferă. Bucură-te de reducerea de promavara și nu uita să ne lași un review, poate chiar și o poză cu lustra ta favorită instalată deja.

Asigură-te că afli și alte noutăți și promoții vizitând pagina noastră de Facebook.

banner reducere

Nu uita – folosește cuponul lustradeprimavara pentru a beneficia de reducerea de 10%.

Ca de obicei, ne bucurăm să împărtășești și cu alții promoțiile și reducerile noastre la corpurile de iluminat apăsând pe oricare dintre butoanele de mai jos.

Spune-ne părerea ta în comentarii sau chiar dorințele și visele tale în materie de iluminat cu leduri – vom încerca și pe viitor să satisfacem cele mai extravagante cereri.

45 Shares

2 comments

 1. Reusit articol!
  Recomand produsele.

  1. castigionline

   Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

Comenzi peste 300 lei

Returnare în 14 zile

Garanția banilor înapoi

Garanție extinsă

În limita garanției oferite de fabricant

Asistentă tehnică gratuită

Asistentă la telefon/email