Coș

Transport gratuit la comenzi de minim 300 lei!

Led-uri Pentru Living – 10 Idei Originale Și Interesante

Livingul este unul din cele  mai importante locuri din casă unde îți petreci timpul. Aici îți primești musafirii și tot aici au loc petreceri, onomastice, sărbătoriri. E locul unde te bucuri de viață cu prietenii și familia. Desigur, e locul unde au loc întâlniri importante cu oameni străini și deci ar trebui să fie un loc reprezentativ pentru tine și statutul tău social.

Iată de ce e foarte important iluminatul acestui loc. Felul, modul în care cade lumina, tipul de lumină și cantitatea de lumină sunt elemente de care ar trebui să ții cont dacă vrei ca livingul tău să fie un loc deosebit de cald și primitor.

Aceste condiții pot fi satisfăcute cu ușurință folosind noua tehnologie de iluminat cu LED. Avantajele iluminatului cu LED-uri sunt multiple și le-am evidențiat într-un articol scris nu demult. Iată 10 idei originale și interesante ce le poți aplica oricând folosind tehnologia LED pentru iluminatul livingului.

 

1.  Aliniază pe pereți mai multe aplice cu LED-uri pentru living.

Modul în care cade lumina va fi interesant. În funcție de tipul aplicelor cu LED-uri, la alinierea acestora, vei avea impresia de linie de lumină. Totodată, iluminatul va fi uniform pe plan local lăsând totuși misterul unor pete de umbră. Poți asorta designul aplicelor cu LED-uri la culoarea peretelui sau poți personaliza contraste. În mod ideal poți folosi mai multe aplice LED albe de perete, acestea inspirând stil și bun gust.

Led-uri in living

 

2.  Crează forme geometrice de lumină folosind mai multe aplice de perete cu LED-uri pentru living.

Punându-ți imaginația la încercare, poți crea forme specifice de lumini și umbre. De examplu, dacă pe jos ai plăci mari rombice sau pătrate de piatră, poți instala mai multe aplice mici pe perete simulând același design. În felul ăsta, casa ta va avea o tentă originală, musafirii găsind doar la tine un anume design exclusivist.

Led-uri pentru living

 

3.  Instalează în linie, la baza pereților, în pardoseală,  mai multe spoturi cu LED-uri pentru living.

Instalează în podea o serie de spoturi LED de pardoseală pentru un efect interesant. În unele cazuri e posibil să fie mai dificilă instalarea astfel încât poți oricând incorpora aceste spoturi LED într-o nișă suficient de adâncă cât să între corpurile spoturilor.

Poți activa aceste spoturi LED de pardoseala pe rând sau toate odată folosind accesorii și sisteme de automatizări și control, unde radio sau chiar wifi, de pe propriul telefon mobil.

 

4.  Instalează aplice LED în mod simetric.

Un iluminat simetric avantajează sesizarea rapidă a detaliilor de design. Astfel, e mai ușor de descoperit și creat un loc confortabil de citit unde aplice instalate simetric proiectează lumina în sus și în jos pe pereți exact ca și cum ar fi raze de soare. Aplicele instalate așa încadrează zona oferind confort, echilibru și simetrie.

Led-uri pentru living

 

5.  Instaleaza benzi cu LED-uri in living.

Benzile LED sunt extrem de flexibile ca domeniu de aplicare. Ele pot fi instalate oriunde, iată un articol scris nu demult pe blogul site-ului nostru – Benzi LED – 25 de idei care s-ar putea să-ți placă.

Poți instala benzi LED de-a lungul liniilor continue cum ar fi rafturi, dulapuri, mese, pereți dar numai imaginația ta e limita în a crea un spațiu personalizat cu benzi LED. Astfel creezi o stare de spirit în continuă schimbare, dinamică și benefică. Dacă benzile LED RGB luminează verde este o imagine liniștitoare și proaspătă. Portocaliul e revigorant și te umple de energie. Roșul e romantic și seducător.

 

6.  Instalează o lustră cu cristale și LED-uri în living.

O lustră în living room este piesa centrală care atrage repede atenția. Întrebarea noastră este dacă tot e vorba să instalăm un candelabru sau o lustră, oare de ce să nu fie ceva mai special, cu cristale. Un design inovator și original sau dimpotrivă, unul clasic și opulent, toate acestea sunt caracteristicile unui living deosebit

În mod sigur, o lustră LED 60W cu cristale, 3 segmente si telecomandă poate fi alegerea preferată.

Led-uri pentru living

 

7.  Instalează multe spoturi cu LED-uri, pe tavan, în living.

Vara, adori cerul înstelat. Iată de ce, poți simula ”cerul înstelat” instalând o sumedenie de spoturi mai mici cu LED în living. Ele pot fi controlate pe grupuri, separat, furnizând lumina exact acolo unde e nevoie.

Există aplicații ce pot activa o astfel de perdea de iluminat livingul la deplasarea persoanelor aflate în zonă. Practic lumina ”urmărește” persoana care se deplasează. Senzorii în infraroșu atașați spoturilor activează lumina la mișcare, microprocesorul unității de comandă hotărăște momentul și durată activării.

Led-uri pentru living

 

8.  Instalează plafoniere originale cu LED-uri în living.

Lămpile LED fixate în tavan pot avea forme diverse și difuza lumina într-un anumit fel. O plafonieră LED fixată într-un tavan interior de rigips va difuza lumina simetric potrivit tipului sau constructiv. Mai multe plafoniere fixate în interiorul mai multor tavane interioare de rigips vor crea un ansamblu interesant și original.

 

9.  Folosește dispozitive de iluminat mobile cu LED-uri în living.

Ce fel de dispozitive mobile cu LED-uri? Păi poți folosi lămpi cu led pe șină,  lămpi cu picior, veioze gigant, spoturi mobile, șamd. Astfel poți organiza lumina să vină de unde vrei tu într-un aranjament atât de flexibil încât poate satisface toate gusturile. De exemplu, deasupra unei măsuțe de citit sau de băut cafeaua poate exista un lampadar imens cu picior.

Deasupra mesei de consiliu poate exista o șină cu lămpi cu leduri, acestea reglându-se în orice poziție, furnizând lumina sub ce unghi se dorește. Pe jos, imaginând lumânări romantice, pot exista mici lămpi cu becuri LED activate de acumulatori solari. Acestea se pot muta într-o seară romantică sub formă de cale luminată, arătând direcția spre dormitor.

Aceste aranjamente de sisteme de iluminat cu led-uri pentru living sunt practic limitate doar de imaginația ta.

(credit via ylighting.com)

 

10.  Folosește același design pentru tot sistemul de iluminat cu LED-uri în living.

Investiția într-un kit de iluminare cu led-uri în living room, este dovada unui stil original și deosebit. Un astfel de kit conține aplice LED, plafoniere LED, veioze LED (pentru măsuța de cafea sau cu picior pe podea), spoturi și lustre sau lampadare LED, toate având același design și aceași cromatică.

Există multiple avantaje la procurarea unui astfel de kit. Primul ar fi reducerea substanțială de care te vei bucura deoarece cumperi mai multe produse în cadrul unui sistem complet. Al doilea dar primul vizibil, în special de cei ce-ți vizitează casa, e designul deosebit și modul inovator și plin de stil în care ți-ai luminat casa.

Al treilea ar fi garanția sistemului ce se acordă global, nefiind stresat în 15 direcții spre 15 furnizori în caz de garanție.

(credit via ylighting.com)

Acestea fiind spuse, e probabil timpul să începi să-ți imaginezi, să-ți faci un plan de atac pentru a-ți utila salonul sau sufrageria sau livingul, cu un mix de lumină și culoare capabil să-i facă invidioși pe toți prietenii tăi.

Nu uita să distribui aceste idei, dacă ți-au plăcut, pe Facebook, Pinterest, Instagram și Twitter. Mulțumim pentru distribuire și te rugăm să ne dai un LIKE paginii de Facebook a siteului Universul Ledurilor, acolo e posibil să ”prinzi” atât voia bună și umorul, cât și ofertele noastre cele mai căutate.

16 Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

Comenzi peste 300 lei

Returnare în 14 zile

Garanția banilor înapoi

Garanție extinsă

În limita garanției oferite de fabricant

Asistentă tehnică gratuită

Asistentă la telefon/email

×