Coș

Transport gratuit la comenzi de minim 300 lei!

Termeni și condiții

Studiază cu atenție informațiile înainte de a plasa comanda

Produsele și serviciile oferite de către site-ul universuledurilor.ro, au un conținut ridicat de informații tehnice. 

Te rugăm să le studiezi cu atenție pentru a te asigura că corespund cerințelor tale. Pozele produselor au un rol informativ și pot varia față de produsul real. Suntem dedicați pentru a păstra informațiile prezente pe acest site cât mai aproape de realitate. Site-ul universuledurilor.ro nu își asumă responsabilitatea pentru alegerea greșită a produselor și poate refuză returnarea produselor, dacă motivul nu constă exclusiv în funcționarea defectuoasă a produselor livrate.

Montajul produselor cade în sarcina cumpărătorului. Îți recomandăm să apelezi la un specialist autorizat.

Asumarea corectitudinii datelor introduse

Utilizatorul site-ului universuledurilor.ro, își asumă corectitudinea datelor introduse, aferente contului și mijloacelor de plată. În cazul introducerii eronate a acestor date, utilizatorul își asumă cheltuielile de re-transmitere a comenzilor sale. Te rugăm să introduci cel puțin o adresă de email și un număr de telefon pentru a putea fi contactat.

Recepția produselor

Semnătura la recepția produselor are rol de contract comercial. Te rugăm să verifici cu atenție conținutul coletului înainte de a semna procesul de predare-primire la curier. În cazul în care dorești opțiunea”Deschidere Colet la Livrare” te rugăm să ne comunici acest lucru. Această opțiune este taxată de către curier cu un cost suplimentar de 5 RON+ TVA.

Folosirea mijloacelor de plată

Utilizatorul contului universuledurilor.ro, își asumă responsabilitatea pentru mijloacele de plată aferente comenzilor sale.

Returul produselor

Conform legii, produsele achiziționate se pot returna în termen de 14 zile de la recepție.

Costul returului cade în sarcina cumpărătorului. Produsele se returnează obligatoriu în ambalajul lor original (fără zgârieturi, deformare, rupere, etc) și împreună cu factura fiscală în original. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul produselor în cazul în care se constată deteriorări ale ambalajului.

În cazul în care produsele tale sunt acceptate, vei primi un email de notificare al aceptarii returului. Poți de asemenea regăsi statusul solicitării tale autentificându-te în contul tău.

Contravaloarea returului îți va fi transferată în contul tău bancar. Te rugăm să ne comunici IBAN-ul contului printr-un email sau telefonic.

Durata necesară prelucrării solicitării tale de retur și transferului contravalorii produselor poate dura până la 14 zile. Ca urmare, te rugăm să studiezi cu atenție informațiile tehnice detaliate și să comanzi doar produse care întrunesc necesitățile tale. În cazul în care nu ești sigur ce trebuie să faci contactează echipa noastră.

Livrare gratuită

Comenzi peste 300 lei

Returnare în 14 zile

Garanția banilor înapoi

Garanție extinsă

În limita garanției oferite de fabricant

Asistentă tehnică gratuită

Asistentă la telefon/email