Coș

Transport gratuit la comenzi de minim 300 lei!

Transport și Livrare

Aceasta pagina include informații despre transport și livrare pentru produsele comercializate de SC Universul Ledurilor SRL. 

Informaţii transport.

universuledurior.ro livrează comenzile pe tot teritoriul României. Pentru livrări în afara țării vă rugăm să ne contactați.

Livrările prin curierat le facem prin compania de curierat Fan Courier.

Firma de curierat 

 
  • Firma de  curierat va livra coletul la adresa ta în termen de 2-3 zile de la expedierea acestuia. 
  • În ziua predării coletului către transportator, vei primi un SMS/mesaj prin poștă electronică cu starea comenzii și termenul de livrare. În ziua livrării, vei fi informat prin intermediul unui SMS/mesaj prin poștă electronică despre ora de livrare. 
  • În cazul în care nu se va reuși livrarea coletului în ziua respectivă, se va încerca livrarea acestuia într-o altă zi. Durata de depozitare la  firma de  curierat este de o săptămână, în cazul în care vei stabili cu transportatorul o dată alternativă pentru livrare. După expirarea termenului de păstrare, firma de curierat  va returna coletul expeditorului.
  • Poți urmări coletul pe  platforma  firmei de  curierat folosind codul AWB primit prin poșta electronică.

transport si livrare 2

Costuri de transport.

Costul de livrare națională este de 25 lei/comandă (TVA inclus). Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei inclusiv TVA, operatiunile de transport si livrare sunt gratuite pe teritoriul României.

În situația în care optați pentru modalitatea de plată cu OP, livrarea se va face doar după încasarea contravalorii facturii proforme. Dacă livrarea se va face într-o localitate/comună sau sat unde firma de curierat nu are punct de lucru pot apărea costuri suplimentare de transport și se vor aplica doar cu acceptul dumneavoastră.

Toate costurile de livrare/transport vor fi incluse în suma solicitată ramburs.

 

Termeni de livrare.

Termenul de livrare standard este de maxim 72 ore din momentul în care a fost primită comanda.

Ca excepție acest termen se poate prelungi cu o zi lucrătoare sau mai multe în funcție de evoluția stocului în momentul în care ați transmis comanda. Întârzieri la livrare mai pot apărea fără voia noastră sau a firmei de curierat din diverse motive (condiții meteo, trafic, etc).

Un consultant universuledurilor.ro va lua legătura cu dumneavoastră și vă va informa despre oricare situație care se abate de la condițiile standard prezentate pe site.

Compania de curierat are program în cele mai multe puncte de lucru de luni până vineri între orele 08:30 – 18:00 și sâmbătă între 08:30 și 13:00. Livrările se pot face la adresa de domiciliu, la muncă sau la altă adresă specificată de dumneavoastră și se vor face în timpul programului.

Totodată, comenzile se pot ridica de la sediul curierului dacă doriți acest lucru și a-ți specificat acest lucru în prealabil.

Procesul de livrare. 


În ziua în care coletul va ajunge la sediul curierului, un reprezentant vă va contacta pentru a stabili intervalul orar când doriți să se facă livrarea.

În cazul coletelor foarte grele, voluminoase sau multe la număr, firma de curierat este obligată să facă livrarea în față locuinței (casă, bloc, etc).

Desfacerea coletelor se poate face doar după ce achitați contravaloarea sumei cerute ramburs.

Pentru suma cerută ramburs, curierul va elibera chitanță. În situația în care plată s-a făcut cu ordin de plată nu se va mai percepe nici un ramburs în momentul livrării.

transport si livrare

Excepții pentru transport si livrare.


În situația în care se constată la deschiderea coletului sau a ambalajului original că produsele comandate nu corespund cantitativ sau calitativ, acestea trebuiesc returnate curierului.

Totodată, trebuie să faceți un proces verbal de constatare cu reprezentul firmei de curierat. Un exemplar va rămâne la dumneavoastră iar unul la firma de curierat.

În ambele cazuri (produs spart, fisurat, crăpat, deformat sau produs lipsă) trebuie să ne transmiteți pe e-mail o copie a procesului verbal de constatare cu toate informațiile complete iar noi vă vom livra un alt produs nou.

Toate costurile de transport care apar în aceste situații de excepție vor fi în responsabilitatea noastră.

Precizăm că până acum nu am avut o asemenea situație și că toate produsele/coletele livrate au fost conforme din toate punctele de vedere.

Curierul nu este obligat să asiste la testarea sau punerea în funcțiune a produselor comandate.

Pentru mai multe detalii privind condițiile de transport si livrare puteți să ne contactați la: [email protected]

Poate vei gasi interesant urmatorul articol | Led-uri Pentru Living – 10 Idei Originale Și Interesante

Nu uita sa dai un LIKE pe pagina de Facebook daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati.

Un LED consumă cu 80% mai puțin curent electric și poate fi reciclat rapid. Schimbă toate becurile vechi cu incandescență cu LED-uri profitând de o reducere semnificativă la factura de curent electric.

Livrare gratuită

Comenzi peste 300 lei

Returnare în 14 zile

Garanția banilor înapoi

Garanție extinsă

În limita garanției oferite de fabricant

Asistentă tehnică gratuită

Asistentă la telefon/email