Coș

Transport gratuit la comenzi de minim 300 lei!

Despre noi

Universul Ledurilor oferă un magazin online pentru toate cerințele de iluminare cu Led-uri ale clienților din România. Ne străduim să oferim cea mai bună tehnologie în materie de Led-uri combinată cu un nivel cât mai înalt de calitate al serviciilor.

Iată de ce oferim produse de calitate provenite din țări renumite pentru design-ul și tehnologia utilizată cum ar fi Germania, Marea Britanie, Spania, Italia.

Aici, la Universul Ledurilor, echipa noastră de personal profesionist și prietenos are o experientă de peste 20 de ani în industrie și suntem aici pentru a vă ajuta 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

Oferind produse la prețuri competitive, garanții solide ale produsului, certificări autentice și cu un serviciu de livrare excelent în România, Universul Ledurilor este furnizorul preferat de produse LED pentru mii de clienți mulțumiți.

Universul Ledurilor operează un centru de apel dedicat, format din reprezentanți ai serviciilor pentru clienți, care sunt capabili să asiste la orice intrebări despre LED-uri.

Oferim, de asemenea, un serviciu profesional de proiectare a iluminatului casnic sau comercial pentru a face față cerințelor tuturor clienților noștri.

Descoperă catalogul nostru de produse iar daca ai orice întrebări vizitează pagina noastră de contact.

Livrare gratuită

Comenzi peste 300 lei

Returnare în 14 zile

Garanția banilor înapoi

Garanție extinsă

În limita garanției oferite de fabricant

Asistentă tehnică gratuită

Asistentă la telefon/email