Coș

Transport gratuit la comenzi de minim 300 lei!

Politica de retur

Clienții pot returna în termen de 14 zile calendaristice produsele cumpărate din magazinul online UNIVERSULEDURILOR.RO , conform Termenilor și Conditiilor de retur prevăzute în Regulament.

Acest serviciu nu afectează dreptul de retragere pevazut de O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanța cu profesioniștii.

Clientii care renunta la cumparare, solicitand returul unui produs, se vor supune regulilor prezentului Regulament, acceptandu-l in integralitate.

Perioada de retragere expiră după 14 zile, începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor.

Cumpăratorul are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare fără a fi nevoit să justifice decizia și fără a suporta alte costuri.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare:

 • Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin.
 • Purtați răspunderea pentru orice eventuală diminuare a valorii produselor, dacă în urma verificării conformității, proprietăților și funcționalității produselor se dovedește că această devalorizare a fost cauzată de manipularea necorespunzătoare de către dumneavoastră.
 • Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră, pe adresa de email [email protected].
 • Reprezentantul societății noastre va comunica, fără întârziere, confirmarea de primire a retragerii din contract, în același mod în care ați comunicat-o.

Condiții referitoare la produsul returnat

 • Se recomandă ca produsul returnat să fie în aceeași stare în care a fost cumpărat sau livrat.
 • Să aibă toate componentele, accesoriile, inclusiv manualul de utilizare, factura și certificatele de garanție
 • Să fie returnat în condiții de siguranță, pe cât posibil în ambalajul original, pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare și/sau transport
 • daca au fost achizitionate mai multe produse din acelasi model, se accepta retur doar daca unul singur a fost desigilat sau dezambalat;
 • In cazul in care se returneaza un produs dintr-un pachet promotional se va returna diferenta dintre pretul de baza si cel promotional al produsului retur

Produse care nu sunt acceptate la retur

 • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca și defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului)
 • Produsele care prezintă urme de folosire excesivă și/sau intervenții.

Exercitarea dreptului de retragere/retur

Clientul trimite produsul cu toate componentele, accesoriile, inclusiv manuale si certificate de garantie, obligatoriu însoțit de factură/bon fiscal și de dovada plății.

Reprezentatul universuledurilor va face o evaluare a stării produsului, inclusiv în ceea ce privește componentele și accesoriile, va emite o factură de stornare cu valoarea rezultată în urma evaluării și va rambursa clientului suma respectivă de bani, exceptând costurile livrării, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care primim înapoi produsele.

Clientul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Date pentru retur

 • Nume: S.C UNIVERSUL LEDURILOR SRL
 • Adresa poştală : Municipiu Bucuresti,Sec3,Aleea Barajul Dunarii,Nr4b,Bl21b,Scb,Et8,Ap77
 • Numărul de telefon 0775236500
 • Adresa de e-mail :[email protected]

Datele de produs afișate pe site

Vă răgăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului înainte de a-l cumpăra.

Administratorul  universuledurilor.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie! Fotografiile au caracter informativ și pot contine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Livrare gratuită

Comenzi peste 300 lei

Returnare în 14 zile

Garanția banilor înapoi

Garanție extinsă

În limita garanției oferite de fabricant

Asistentă tehnică gratuită

Asistentă la telefon/email